Hogyan használja a rozsdamentes acél serpenyőket - Gyakori kérdések
Hogyan használja a rozsdamentes acél serpenyőket - Gyakori kérdések
Miért válasszam az All Steel-t?
- Az All Steel a mindennapi használatra szánt kiváló minőségű edénycsalád. Ha inkább rozsdamentes acél edényekkel főz, és rajong a tapadásmentes termékekért, az All Steel az Ön számára készült termékcsalád.
- Az All Steel serpenyők magasabb hőmérsékleten is kiválóan használhatóak szemben a piacon lévő legtöbb teflon bevonatú serpenyővel. Az All Steel rozsdamentes acél serpenyő biztonságos, könnyen használható és tisztítható.
Mi a Ceratec° bevonat és hogyan működik?
- A Ceratec ° 100%-ban műanyagmentes, kerámia alapú bevonat, amely kiváló tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
- Kiváló hús sütéséhez és pirításához.
- Bár a Ceratec ° bevonat gyorsabban kophat, mint a legtöbb teflon bevonat, az All Steel rozsdamentes acél serpenyő biztonságosan használható még azután is, hogy elvesztette néhány tapadásmentes tulajdonságát
Hogyan használjam a bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyőt?
- A bevonat nélküli serpenyőt minden használat előtt alaposan kenje be, amikor az edény már felmelegedett.
- Tegyen bőséges mennyiségű olajat vagy vajat a serpenyőbe. Várja meg, amíg a vaj felhabzik, majd csökkentse a hőmérsékletet.
- A bevonat nélküli serpenyő ideális az ételek magasabb hőmérsékleten történő pirításához, így az étel ropogóssá válik. De ne essen túlzásba; a hőmérséklet csökkentése megakadályozza az étel letapadását.
- Ezenkívül a bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyő alacsonyabb hőmérsékleten hatékonyan pirítja az ételeket, így energiatakarékosabb.
- Bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyőt használhat más főzési feladatokhoz is. Ide tartozik a flambírozás, a sütés és a különféle szószok készítése.
- A serpenyő fogantyúja felmelegedhet. Védje kezét egy pár konyhai kesztyűvel vagy edényfogóval, ha bevonat nélküli serpenyővel főz.
- Mosás előtt hagyja kihűlni az edényt.
- Sütőben használható 270°C-ig.
- Minden típusú főzőlapon használható, beleértve az indukciós főzőlapokat is.
Bónusztipp: A fehérjetartalmú ételek, például a tofu, a fehér hal vagy a tojás, különösen hajlamosak a bevonat nélküli serpenyőre tapadni, ezért ügyeljen arra, hogy mindig megfelelő mennyiségű olajat vagy vajat használjon. Ne keverje vagy fordítsa meg az ételt túl korán. Ez különösen a csirkefilékre vonatkozik.
Miért válasszam az All Steel pure-t?
- Az All Steel pure serpenyő tökéletes azok számára, akik masszív és tartós edényeket keresnek. Megfelelő használat mellett a bevonat nélküli serpenyő egy életen át társunk lehet.
- Az All Steel pure serpenyő sokféle főzési feladatra alkalmas, a pirítástól a flambírozáson át egészen a magas hőfokon való sütésig. Mivel a magas hőmérsékletet is jól tűri, így az All Steel pure serpenyők rendkívül tartósak.
- A bevonat nélküli serpenyő kiválóan használható párolóserpenyőként, és ideális paradicsomos ételek készítéséhez is. Nem ajánljuk azonban az All Steel pure serpenyők használatát tej- vagy tejszín alapú mártásokhoz, azok ragacsossága miatt.
A rozsdamentes acél miért tekinthető fenntartható anyagnak?
- Az All Steel pure serpenyők prémium minőségű (18/10) rozsdamentes acélból készülnek; speciális 3 rétegű kialakításának és a vastag alumínium belsőnek köszönhetően a serpenyők sokkal energiatakarékosabbak.
- A rozsdamentes acél időről időre újrahasznosítható. A bevonatos és a bevonat nélküli serpenyőink 90%-ban újrahasznosított prémium minőségű rozsdamentes acélból készülnek.
- Tartósságának köszönhetően a rozsdamentes acél meghosszabbítja az edények élettartamát.
Használnom kell olajat vagy vajat a bevonat nélküli serpenyő esetében?
- A tökéletes eredmény érdekében bőséges mennyiségű olaj vagy vaj használatát javasoljuk, ha bevonat nélküli serpenyővel főz. Az All Steel pure serpenyőink egyedi vésett mintával rendelkeznek, amely segíti az olaj vagy vaj egyenletes eloszlását az edényen. A főzés többé nem jelent házimunkát!
Hogyan melegítsem fel megfelelően a bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyőt?
- Először hagyja, hogy a bevonat nélküli rozsdamentes acél serpenyő felmelegedjen. Ha túl hamar teszi bele az olajat vagy a vajat, vagy a serpenyőt túlmelegíti, akkor az étel leragad.
- Honnan tudja, hogy az edény elég forró-e: öntsön néhány csepp vizet a serpenyőbe. Amikor a víz elfőtt, adjon hozzá még egy keveset. A hőmérséklet akkor tökéletes, ha a vízcseppek egyetlen golyót képeznek a serpenyőben, mielőtt elpárolognának. Csak ezután távolítsa el a felesleges vizet és öntsön bele olajat.